מנהל/ת מערך איכות ובטיחות מתחום המזון.
מנהל/ת מערך איכות ובטיחות מתחום המזון.
06/04/2025תחום:
אבטחת / בקרת איכות
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
לחברת מזון גדולה ויציבה דרוש/ה מנהל/ת מערך איכות ובטיחות בתחום המזון לתפקיד משמעותי ומאתגר בעולם האיכות והרגולציה.
מיקום: גליל מערבי
מה התפקיד כולל?
- ניהול ויישום תכניות HACCP ובטיחות מזון
- הובלת מבדקי הסמכה (משרד הבריאות GMP, BRC, ISO22000 ועוד
- כתיבה, עדכון ותחזוקת נהלי האיכות בהתאם לרגולציות
- ניהול ופיקוח על תוכניותPRP , היגיינה, כיולים, אלרגנים, הדרכות ועוד
- ניהול מבדקים פנימיים וביצוע סיורי GMP בייצור
- הובלת תהליכי שינוי (MOC) ובקרת שינויים
- אימוץ והטמעת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור תהליכים
- פיתוח ויישום RCA לטיפול בתקלות חוזרות
- ניהול אירועי בטיחות מזון מול הרשויות ושירות הלקוחות
- ניהול צוות מבקרי איכות, פיקוח ופיתוח מקצועי של הצוות
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- תואר ראשון במדעי המזון / ביוטכנולוגיה
- ניסיון של 5+ שנים בתעשיית המזון
- הבנה מעמיקה של תקני איכות ובטיחות מזון
- ניסיון בעבודה עם מערכות איכות מתקדמות וניהול מבדקים
- יכולת ניהול אירועים מורכבים מול גורמים פנימיים וחיצוניים
- יחסי אנוש מעולים ויכולת להניע ממשקים בארגון
לפרטים נוספים, מוזמנ.ת לשלוח קו"ח: cv.tzafona@gmail.com
בהצלחה!
השכלה נדרשת:
תואר ראשון
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור