מנהל/ת מערך איכות ובטיחות מתחום המזון.

מנהל/ת מערך איכות ובטיחות מתחום המזון.

06/04/2025
תחום: 
אבטחת / בקרת איכות
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

לחברת מזון גדולה ויציבה דרוש/ה מנהל/ת מערך איכות ובטיחות בתחום המזון לתפקיד משמעותי ומאתגר בעולם האיכות והרגולציה.

מיקום: גליל מערבי

מה התפקיד כולל?

  • ניהול ויישום תכניות HACCP ובטיחות מזון
  •  הובלת מבדקי הסמכה (משרד הבריאות GMP, BRC, ISO22000 ועוד
  • כתיבה, עדכון ותחזוקת נהלי האיכות בהתאם לרגולציות
  • ניהול ופיקוח על תוכניותPRP , היגיינה, כיולים, אלרגנים, הדרכות ועוד
  • ניהול מבדקים פנימיים וביצוע סיורי  GMP בייצור
  • הובלת תהליכי שינוי (MOC) ובקרת שינויים
  • אימוץ והטמעת טכנולוגיות מתקדמות לשיפור תהליכים
  • פיתוח ויישום RCA  לטיפול בתקלות חוזרות
  • ניהול אירועי בטיחות מזון מול הרשויות ושירות הלקוחות
  • ניהול צוות מבקרי איכות, פיקוח ופיתוח מקצועי של הצוות
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

 

  • תואר ראשון במדעי המזון / ביוטכנולוגיה
  • ניסיון של 5+ שנים בתעשיית המזון
  • הבנה מעמיקה של תקני איכות ובטיחות מזון
  • ניסיון בעבודה עם מערכות איכות מתקדמות וניהול מבדקים
  • יכולת ניהול אירועים מורכבים מול גורמים פנימיים וחיצוניים
  • יחסי אנוש מעולים ויכולת להניע ממשקים בארגון

לפרטים נוספים, מוזמנ.ת לשלוח קו"ח:  cv.tzafona@gmail.com

בהצלחה!

השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור