ניהול ענף המזון

ניהול ענף המזון

29/01/2025
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
אקונומית
תאור תפקיד: 
  • ניהול מערך המזון בחדר האוכל ארוחות צהריים, בוקר (בחופשים וימי שישי) ושישי ערב
  • אספקת ארוחות צהרים, בוקר בחופשים ושישי ערב לציבור לפי החלטות הקיבוץ.
  • ניהול תקציב, דוחות רווח והפסד ועמידה ביעדים כלכליים.
  • ניהול כוח האדם ואחריות על מקצועיות הצוות.
  • אחריות על תחזוקה וניקיון חדר האוכל והמטבח.
  • הפקת אירועים לפי הזמנות (חגים, חתונות ואירועים אחרים).
  • אחריות על המלאי והרכש.
  • בניית תפריט איכותי ומזין.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

.

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
אחר
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור