ניהול ענף המזון
ניהול ענף המזון
29/01/2025תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
אקונומית
תאור תפקיד:
- ניהול מערך המזון בחדר האוכל ארוחות צהריים, בוקר (בחופשים וימי שישי) ושישי ערב
- אספקת ארוחות צהרים, בוקר בחופשים ושישי ערב לציבור לפי החלטות הקיבוץ.
- ניהול תקציב, דוחות רווח והפסד ועמידה ביעדים כלכליים.
- ניהול כוח האדם ואחריות על מקצועיות הצוות.
- אחריות על תחזוקה וניקיון חדר האוכל והמטבח.
- הפקת אירועים לפי הזמנות (חגים, חתונות ואירועים אחרים).
- אחריות על המלאי והרכש.
- בניית תפריט איכותי ומזין.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
.
השכלה נדרשת:
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
אחר
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור