טכנולוג.ית מזון

טכנולוג.ית מזון

16/09/2024
תחום: 
כימיה / ביולוגיה / ביוטכנולוגיה
מקצוע: 
מהנדס/ת מזון
תאור תפקיד: 

פיתוח יישומים ומוצרים על בסיס חומר הגלם והטכנולוגיה של החברה.

אחריות לביצוע פיתוח טכנולוגי ושיפור מוצרים קיימים בכל השלבים.

ביצוע ניסיונות מעבדה - משלב ההכנות והתכנון ועד לסיום הניסוי ותיעודו כולל ריכוז נתונים והפקת לקחים מניסיונות קודמים.

הכנת דוגמאות ללקוחות תוך ליווי ניסיונות במפעלי הלקוח .

העברת הידע מפיתוח מוצר ליצור.

מעורבות מקצועית בפרויקטים לפי צורך.

*המשרה ממוקמת בא.ת תרדיון, משגב (צפון, גליל)*

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

דרישות התפקיד:

תואר ראשון בהנדסת כימיה/ ביוטכנולוגיה/ מזון/ חומרים או מדעי המזון /טכנולוגיות מזון, לחלופין - ניסיון מוכח בעבודה בתפקיד תואם

ניסיון בעבודת מעבדה / פיתוח מתכונים / קו במפעל תעשייתי בתחום המזון (עדיפות לממתקים / מאפים / שוקולד / חטיפים / מלוחים) – יתרון

ידע רחב ותשוקה אמיתית למזון וטכנולוגיות הייצור שלו

יכולת למידה עצמאית מספרות מקצועית ומקורות מידע

אנגלית - ברמה גבוהה

שליטה מלאה בסביבת עבודה ממוחשבת לרבות יישומי Office - חובה.

 

השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור