טכנולוג.ית מזון
טכנולוג.ית מזון
16/09/2024פיתוח יישומים ומוצרים על בסיס חומר הגלם והטכנולוגיה של החברה.
אחריות לביצוע פיתוח טכנולוגי ושיפור מוצרים קיימים בכל השלבים.
ביצוע ניסיונות מעבדה - משלב ההכנות והתכנון ועד לסיום הניסוי ותיעודו כולל ריכוז נתונים והפקת לקחים מניסיונות קודמים.
הכנת דוגמאות ללקוחות תוך ליווי ניסיונות במפעלי הלקוח .
העברת הידע מפיתוח מוצר ליצור.
מעורבות מקצועית בפרויקטים לפי צורך.
*המשרה ממוקמת בא.ת תרדיון, משגב (צפון, גליל)*
דרישות התפקיד:
תואר ראשון בהנדסת כימיה/ ביוטכנולוגיה/ מזון/ חומרים או מדעי המזון /טכנולוגיות מזון, לחלופין - ניסיון מוכח בעבודה בתפקיד תואם
ניסיון בעבודת מעבדה / פיתוח מתכונים / קו במפעל תעשייתי בתחום המזון (עדיפות לממתקים / מאפים / שוקולד / חטיפים / מלוחים) – יתרון
ידע רחב ותשוקה אמיתית למזון וטכנולוגיות הייצור שלו
יכולת למידה עצמאית מספרות מקצועית ומקורות מידע
אנגלית - ברמה גבוהה
שליטה מלאה בסביבת עבודה ממוחשבת לרבות יישומי Office - חובה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור