דרוש/ה טבח/ית מנוסה לענף המזון בקיבוץ עברון

דרוש/ה טבח/ית מנוסה לענף המזון בקיבוץ עברון

13/08/2024
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 

ענף המזון מחפש טבח/ית מנוסה להצטרף לצוות המטבח בקיבוץ עברון.

תחומי אחריות:

  1. הכנה, טיגון, אפייה ובישול ע"פ תפריט יומי ודרישות השף או מי מטעמו.
  2. הגשת מזון או תפעול עמדות אקטיביות בפס ההגשה.
  3. עזרה בכל תחומי המטבח על פי הצורך ולפי הוראות השף או מי מטעמו.
  4. ניקיונות כללים במטבח ובסביבתו.
  5. עבודה על פי כללי ונהלי משרד הבריאות.
  6. עבודה על פי הכללים והנהלים כפי שהוגדרו או יוגדרו בעתיד ע"י מנכ"ל ענף המזון ו/או השף הראשי.

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1. בישול – ניסיון מוכח – חובה!
  2. עבודה פיזית.
  3. סדר, ניקיון וארגון.
  4. אהבה לתחום האירוח והמטבח.
  5. הקפדה על ניקיון ואסתטיקה.
  6. יכולת עבודה עצמאית וכחלק מצוות.
  7. אחריות, אמינות, חריצות, יחסי אנוש טובים.
  8. הגעה עצמית.
  9. גמישות בשעות ונכונות לעבודה מאומצת, כולל ימי שישי.

 

תנאים טובים למתאימים/ות, כולל תנאים סוציאליים מלאים.

סביבת עבודה דינאמית ומשפחתית.

הזדמנות לפתח את הכישורים הקולינריים ולהתפתח בתחום.

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
ראשון-חמישי 5:30-15:30 (שעות גמישות בהתאם לצרכי המערכת), ימי שישי עפ"י סידור עבודה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור