לרשת מסעדות דרוש/ה מנהל/ת מסעדה
לרשת מסעדות דרוש/ה מנהל/ת מסעדה
14/04/2024תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
מנהל/ת סניף
תאור תפקיד:
ניהול והובלת המסעדה בכל ההיבטים.
ניהול בין 35-50 עובדים , מלצרים , מנהלי משמרות ועובדי המטבח.
ניהול המסעדה על פי מדיניות הרשת.
עבודה שוטפת מול ספקים חיצוניים.
קידום הרשת ברשתות החברתיות.
גיוס עובדים והכשרתם.
ניהול הדו"חות הכספיים , בניית תוכנית יעדים שנתית ועמידה ביעדים.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
ניסיון מוכח בניהול מסעדה לפחות במשך שנתיים.
הבנה בניהול יחידה עסקית והבנה בדו"חות כספיים.
ניסיון מוכח בניהול והדרכת עובדים.
יחסי אנוש גבוהים , יכולת עבודה בלחץ
דקדקנות ושימת לב לפרטים הקטנים לצד מעוף , יצירתיות וראש גדול.
יכולת אנליטית.
HANDS ON
עבודה בשעות מאומצות וכולל סופ"ש וחגים.
המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
השכלה נדרשת:
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
משרה מלאה כולל שעות נוספות , סופי שבוע וחגים
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור