מנהל/ת מטבח
מנהל/ת מטבח
26/09/2023תחום:
תיירות / אירוח
מקצוע:
טבח/ית
תאור תפקיד:
ניהול מטבח והכנת ארוחות בבוקר (חלבי בלבד)
אחריות על ניהול שוטף של המטבח, מלאים, ספקים ועובדים.
אחריות על איכות ונראות המוצרים.
עבודה בצוות ותחת לחץ בשעות עומס
חריצות, ניקיון בהתאם לנהלי משרד הבריאות, יחסי אנוש טובים.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
העבודה כוללת שישי שבת וחגים., כ-6 משמרות בשבוע.
יתרון לבעלי/ות ניסיון
עברית חובה- שפות נוספות יתרון
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
אחר
שעות עבודה:
5:30-12:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור