מנהל/ת מטבח

מנהל/ת מטבח

03/09/2023
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

ניהול בפועל של מטבחי המסעדה והאירועים על כל המשתמע בכך.
ניהול האופרציה במטבח, ניהול צוות העובדים, אחריות על הוצאת המנות, סידור עבודה, מלאי, עבודה מול ספקים, FC/LC ועוד.

המשרה לטווח רחוק וישנה אפשרות למגורים במקום.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

לפחות 4 שנים בניהול מטבחים, היכרות מעמיקה עם מגוון סגנונות בישול, נכונות לשעות עבודה מרובות (כולל סופי שבוע!)
רצון לקבל במה מרכזית בעסק ותיק ורב ניסיון.

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
רילוקיישן
שעות עבודה: 
8:00-16:00 / 15:00-23:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור