מנהל/ת מטבח
מנהל/ת מטבח
03/09/2023
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
שף/ית
תאור תפקיד:
ניהול בפועל של מטבחי המסעדה והאירועים על כל המשתמע בכך.
ניהול האופרציה במטבח, ניהול צוות העובדים, אחריות על הוצאת המנות, סידור עבודה, מלאי, עבודה מול ספקים, FC/LC ועוד.
המשרה לטווח רחוק וישנה אפשרות למגורים במקום.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
לפחות 4 שנים בניהול מטבחים, היכרות מעמיקה עם מגוון סגנונות בישול, נכונות לשעות עבודה מרובות (כולל סופי שבוע!)
רצון לקבל במה מרכזית בעסק ותיק ורב ניסיון.
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
משמרות
רילוקיישן
שעות עבודה:
8:00-16:00 / 15:00-23:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור