מנהל/ת למסעדה בלוקיישן הכי אטרקטיבי בנהריה
מנהל/ת למסעדה בלוקיישן הכי אטרקטיבי בנהריה
03/09/2023תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
ניהול והובלת המסעדה בכל ההיבטים.
ניהול בין 35-50 עובדים , ממלצרים , מנהלי משמרת ועובדי המטבח.
ניהול המסעדה על פי מדיניות הרשת.
עבודה שוטפת מול ספקים חיצוניים.
בניית מערך ניהול , כזה שיאפשר לנהל את העסק גם מרחוק.
קידום הרשת ברשתות החברתיות.
גיוס עובדים והכשרתם.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
ניסיון מוכח בניהול מסעדה לפחות במשך שנתיים.
ניסיון מוכח בהדרכת עובדים.
רצון לגדול ולהתפתח ברמה הניהולית ואף לקחת חלק בשותפות בהמשך הדרך.
יחסי אנוש גבוהים , יכולת עבודה בלחץ
דקדקנות ושימת לב לפרטים הקטנים לצד מעוף , יצירתיות וראש גדול.
הבנה בניהול יחידה עסקית והבנה בדו"חות כספיים.
יכולת אנליטית.
HANDS ON
עבודה בשעות מאומצות , כולל שישי שבת וחגים בעת הצורך.
המשרה פונה לנשים וגברים כאחד.
השכלה נדרשת:
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור