מנהל/ת למסעדה בלוקיישן הכי אטרקטיבי בנהריה

מנהל/ת למסעדה בלוקיישן הכי אטרקטיבי בנהריה

03/09/2023
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

ניהול והובלת המסעדה בכל ההיבטים.

ניהול בין 35-50 עובדים , ממלצרים , מנהלי משמרת ועובדי המטבח.

ניהול המסעדה על פי מדיניות הרשת.

עבודה שוטפת מול ספקים חיצוניים.

בניית מערך ניהול , כזה שיאפשר לנהל את העסק גם מרחוק.

קידום הרשת ברשתות החברתיות.

גיוס עובדים והכשרתם.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון מוכח בניהול מסעדה לפחות במשך שנתיים.

ניסיון מוכח בהדרכת עובדים.

רצון לגדול ולהתפתח ברמה הניהולית ואף לקחת חלק בשותפות בהמשך הדרך.

יחסי אנוש גבוהים , יכולת עבודה בלחץ

דקדקנות ושימת לב לפרטים הקטנים לצד מעוף , יצירתיות וראש גדול.

הבנה בניהול יחידה עסקית והבנה בדו"חות כספיים.

יכולת אנליטית.

HANDS ON

עבודה בשעות מאומצות , כולל שישי שבת וחגים בעת הצורך.
המשרה פונה לנשים וגברים כאחד.

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור