עובד/ת כללי למפעל בתחום המזון

עובד/ת כללי למפעל בתחום המזון

25/08/2022
תחום: 
כללי
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
עובד/ת כללי
תאור תפקיד: 
  • עבודה בתחום פירות מיובשים- ייצור, ואריזה.
  • אחזקה וניקיון המבנה.
  • ימי עבודה א-ה, לפעמים גם ימי שישי (אפשרות לשעות נוספות ויום עבודה נוסף)
  • שעות עבודה גמישות. מסגרת שעות 7:30-15:30
  •  

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • תנאים טובים לעובדת המתאימה - בונוס לאחר שנה
  • העבודה במושב בצת
  • ניידות חובה / הגעה באופן עצמאי
  • התחלת עבודה 5/9/22
  • ייתרון לבעלי/ות שפות
  • אהבה למטבח, לבישול, לתהלכי יצירת מזון
  • יכולת עבודה עצמאית
  • יכולת לקחת אחריות 
  • עבודה לטווח ארוך בלבד - התחייבות לשנה - בונוס לאחר שנה

 

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
לדוברי שפות
מתאים להורים/שעות גמישות
שעות עבודה: 
7:30 - 15:30
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור