מנהל/ת ענף המזון (אקונום) של בית העמק
מנהל/ת ענף המזון (אקונום) של בית העמק
11/08/2022תחום:
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
ייעוד התפקיד: ניהול ענף המזון, מטבח-חד"א, לרווחת הציבור, החברים והילדים, תוך איזון כלכלי.
משימות ותחומי האחריות:
- ניהול הענף כיחידה עצמאית, בהתאם ליעדי הענף ולתוכנית עבודה שנתית ורב שנתית,
- ניהול תקציב גדול והבנה בכלכלה, תמחור מנות.
- ניהול צוות עובדים.
- הובלה והטמעה שוטפת של מדיניות ותרבות עבודה בהתאם לאסטרטגיית הענף.
- ניהול תחום השיווק וקשרי לקוחות (פנים וחוץ) וניהול תהליכי שימור לקוחות קיימים.
- קביעת התפריט, וביצוע התאמות בתפריט תוך הקשבה לצרכי הלקוחות.
- טיפול ברכש וספקים, יכולת ניהול מו"מ עם גורמי חוץ.
- אחריות ניהולית על אחזקת המבנה.
- עמידה בדרישות רגולטוריות של המועצה, משרד הבריאות, ותקנות הבטיחות.
- קשר עם מוסדות הקיבוץ והתאמת התפריט בהתאם לאילוצי תקציב/ילדים/בריאות וכו'
- קשר עם גורמי רגולציה (מוא"ז, משרד הבריאות וכו')
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- יכולת ניהול מוכחת של ארגון או מחלקה בארגון, צוות עובדים ותקציב
- השכלה בתחום המזון, תחום המזון המוסדי –יתרון
- יכולת ניהול תקציב, ספקים ולקוחות
- יחסי אנוש טובים, אסרטיביות, תודעת שירות גבוהה.
- יכולת הובלה והנעת עובדים.
- יושר, אמינות, אחריות אישית, עצמאות
- נכונות לעבודה גם בשעות לא שגרתיות. (אירועים, חגים)
- מיומנויות מחשב ברמה טובה.
היקף משרה: 100%, 6 ימים בשבוע. נדרשת זמינות לעבודה בשעות נוספות ובלתי שגרתיות במידת הצורך.
כפיפות ארגונית: מנהל קהילה
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
6-5 ימים בשבוע. נדרשת זמינות לעבודה בשעות נוספות ובלתי שגרתיות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור