מנהל/ת ענף המזון (אקונום) של בית העמק

מנהל/ת ענף המזון (אקונום) של בית העמק

11/08/2022
תחום: 
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

ייעוד התפקיד: ניהול ענף המזון, מטבח-חד"א, לרווחת הציבור, החברים והילדים, תוך איזון כלכלי.

משימות ותחומי האחריות:

  1. ניהול הענף כיחידה עצמאית,  בהתאם ליעדי הענף ולתוכנית עבודה שנתית ורב שנתית,
  2. ניהול תקציב גדול והבנה בכלכלה, תמחור מנות.
  3. ניהול צוות עובדים.
  4. הובלה והטמעה שוטפת של מדיניות ותרבות עבודה בהתאם לאסטרטגיית הענף.
  5. ניהול תחום השיווק וקשרי לקוחות (פנים וחוץ) וניהול תהליכי שימור לקוחות קיימים.
  6. קביעת התפריט, וביצוע התאמות בתפריט תוך הקשבה לצרכי הלקוחות.
  7. טיפול ברכש וספקים, יכולת ניהול מו"מ עם גורמי חוץ.
  8. אחריות ניהולית על אחזקת המבנה.
  9. עמידה בדרישות רגולטוריות של המועצה,  משרד הבריאות, ותקנות הבטיחות.
  10. קשר עם מוסדות הקיבוץ והתאמת התפריט בהתאם לאילוצי תקציב/ילדים/בריאות וכו'
  11. קשר עם גורמי רגולציה (מוא"ז, משרד הבריאות וכו')

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1. יכולת ניהול מוכחת של ארגון או מחלקה בארגון, צוות עובדים ותקציב
  2. השכלה בתחום המזון, תחום המזון המוסדי –יתרון
  3. יכולת ניהול תקציב, ספקים ולקוחות
  4. יחסי אנוש טובים, אסרטיביות, תודעת שירות גבוהה.
  5. יכולת הובלה והנעת עובדים.
  6. יושר, אמינות, אחריות אישית, עצמאות
  7. נכונות לעבודה גם בשעות לא שגרתיות. (אירועים, חגים)
  8. מיומנויות מחשב ברמה טובה.

 

היקף משרה: 100%, 6 ימים בשבוע. נדרשת זמינות לעבודה בשעות נוספות ובלתי שגרתיות במידת הצורך.

כפיפות ארגונית: מנהל קהילה

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
6-5 ימים בשבוע. נדרשת זמינות לעבודה בשעות נוספות ובלתי שגרתיות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור