דרוש/ה טבח/ית
דרוש/ה טבח/ית
04/02/2020תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
טבח/ית
תאור תפקיד:
ניהול מטבח וחדר אוכל
בישול והכנת מגוון של מנות
הסעדה בין 300/500 סועדים
יכולת ניהול צוות עובדים אחריות על סידור וניקיון המטבח
עבודה לפי נהלים של משרד הבריאות
ימים ושעות עבודה: ימים א - ה בין השעות 06:00- 15:00
ימי ו’ 06:00 - 10:00, יום ו’ משמרת ערב 15:00 - 20:00
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
ניסיון קודם בבישול
ניסיון בניהול מטבח וצוות עובדים
אחריות ומסירות
עבודה בפס חם וקר - יתרון
השכלה נדרשת:
מקצועית
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור