דרוש/ה טבח/ית

דרוש/ה טבח/ית

04/02/2020
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 

ניהול מטבח וחדר אוכל
בישול והכנת מגוון של מנות
הסעדה בין 300/500 סועדים
יכולת ניהול צוות עובדים אחריות על סידור וניקיון המטבח
עבודה לפי נהלים של משרד הבריאות
ימים ושעות עבודה: ימים א - ה בין השעות  06:00- 15:00
ימי ו’ 06:00 - 10:00, יום ו’ משמרת ערב 15:00 - 20:00

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון קודם בבישול
ניסיון בניהול מטבח וצוות עובדים
אחריות ומסירות
עבודה בפס חם וקר - יתרון

השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור