דרוש/ה מנהל/ת מסעדה

דרוש/ה מנהל/ת מסעדה

06/05/2018
תחום: 
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

תחומי התפקיד
 ניהול שוטף- סידור עבודה, קיום נוהלי המקום
ניהול צוות עובדים -גיוס, הכשרה, הדרכה, העסקה, פיטורין.
ביצוע החלטות על אופי המקום, תפריט, רמת שירות ומיצוב.
איכות: קיום ההחלטות ובקרת איכות.
בטיחות: קיום הנהלים, תדרוך, תרגול ודיווח.
תקציב: עמידה ביעדים ובקרה על הוצאות ורכש.
פיתוח עסקי: יוזמות להגדלת ההכנסה בתוך מסגרת הענף והעיסוק.
קשר בין הממונים למסעדה .
סגירת קופות והעברה להנח"ש.
טיפול בתלונת לקוח ( מעבר למנהל המשמרת).
קשר בין המטבח למסעדה ( שביעות רצון לקוחות וכ"ו).
הזמנות מספקים.
תחזוקת המקום.
ניהול הסרוויס.
מתן הצעות מחיר לאירועים ותמחור מנות .

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון  בתחום המסעדנות של 5 שנים לפחות.
ידע בסיסי בהפעלת מחשב.
ניסיון מוכח במכירות ובפירסום .
ידע בקריאת דוחות כספיים וניתוחם.  
כישורים נדרשים :
תקשורת בין אישית טובה ויכולת הנעת עובדים .
יכולת לעבוד בו זמנית במספר אירועים שונים .
ראיה מערכתית.
שירותיות.
אמינות. 

השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
מתאים גם לסטודנטים
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור