דרוש/ה מנהל/ת מסעדה
דרוש/ה מנהל/ת מסעדה
06/05/2018תחומי התפקיד
ניהול שוטף- סידור עבודה, קיום נוהלי המקום
ניהול צוות עובדים -גיוס, הכשרה, הדרכה, העסקה, פיטורין.
ביצוע החלטות על אופי המקום, תפריט, רמת שירות ומיצוב.
איכות: קיום ההחלטות ובקרת איכות.
בטיחות: קיום הנהלים, תדרוך, תרגול ודיווח.
תקציב: עמידה ביעדים ובקרה על הוצאות ורכש.
פיתוח עסקי: יוזמות להגדלת ההכנסה בתוך מסגרת הענף והעיסוק.
קשר בין הממונים למסעדה .
סגירת קופות והעברה להנח"ש.
טיפול בתלונת לקוח ( מעבר למנהל המשמרת).
קשר בין המטבח למסעדה ( שביעות רצון לקוחות וכ"ו).
הזמנות מספקים.
תחזוקת המקום.
ניהול הסרוויס.
מתן הצעות מחיר לאירועים ותמחור מנות .
ניסיון בתחום המסעדנות של 5 שנים לפחות.
ידע בסיסי בהפעלת מחשב.
ניסיון מוכח במכירות ובפירסום .
ידע בקריאת דוחות כספיים וניתוחם.
כישורים נדרשים :
תקשורת בין אישית טובה ויכולת הנעת עובדים .
יכולת לעבוד בו זמנית במספר אירועים שונים .
ראיה מערכתית.
שירותיות.
אמינות.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור