דרוש/ה שף/ית

דרוש/ה שף/ית

07/02/2021
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

תחום אחריות

פירוט הפעילויות הנדרשות

תפריטים

  • בניית תפריט מפורט כולל כמויות, מאוזן מבחינה כלכלית ובריאותית.
  • אחראי תפריטי חגים ואירועים.
  • אחראי על העברת התפריט במועד לאקונום ותיאום רשימת הקניות הנדרשת במידת הצורך
  • מתן משוב

ניהול שוטף של צוות העובדים בשיתוף ותיאום עם האקונום

  • ניהול צוות המטבח בעבודתו השוטפת בהיבטי ידע מקצועי ומשמעת.
  • הכנסת עובדים חדשים לעבודה והדרכתם.
  • הובלת ישיבות צוות במטבח.
  • אחריות לטיב ועם המנות

בריאות המזון

  •  שמירה על שרשת קירור וחימום.
  • שמירה על כללי עבודה נאותים.
  • שמירה על הגדרות משרד הבריאות למטבח גדול.

ניקיון וסדר

  • שמירה על רמת ניקיון וסדר גבוה במטבח, מקררים,  וכל שטח ששרשרת המזון תקבע.

ציוד

  • שמירה על עבודה נכונה ותקינות הציוד.
  •  ניקיון אחזקה ותחזוקה מונעת של הציוד
  • הקפדה על היבטי בטיחות בשימוש בציוד.
  • בניית תוכנית השקעות שנתית בשיתוף מנהל הענף

קשר עם חדר האוכל

  • אחריות על מראה אסתטי ומזמין לאוכל המוכן להגשה. 
  • קשר עם חדר האוכל לגבי זרימת המנות להגשה.
  • אחריות לקבלת משוב מהסועדים על טעם ונראות המנות

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

השכלה או ידע מוקדמים:

שף מוסמך דרגה 5, קורסים של תברואה מזון, ניהול כוח אדם, שליטה במחשב, ידע בהכנת תפריטים.

 

מאפיינים אישיים / יכולת:

תקשורת בין אישית גבוהה, יכולת לעבודה בצוות, יצירתי, תודעת שירות גבוהה, תודעת ניקיון וסדר, יכולת למידה, אוריינטציה שיווקית, פתיחות לביקורת

 

דרישות התפקיד:

תחילת עבודה ב 6 בבוקר, עבודה פיזית בעמידה, שעות נוספות לפני אירועים וחגים.

השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
6:00-15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור