דרוש/ה שף/ית
דרוש/ה שף/ית
07/02/2021תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
שף/ית
תאור תפקיד:
תחום אחריות
פירוט הפעילויות הנדרשות
תפריטים
- בניית תפריט מפורט כולל כמויות, מאוזן מבחינה כלכלית ובריאותית.
- אחראי תפריטי חגים ואירועים.
- אחראי על העברת התפריט במועד לאקונום ותיאום רשימת הקניות הנדרשת במידת הצורך
- מתן משוב
ניהול שוטף של צוות העובדים בשיתוף ותיאום עם האקונום
- ניהול צוות המטבח בעבודתו השוטפת בהיבטי ידע מקצועי ומשמעת.
- הכנסת עובדים חדשים לעבודה והדרכתם.
- הובלת ישיבות צוות במטבח.
- אחריות לטיב ועם המנות
בריאות המזון
- שמירה על שרשת קירור וחימום.
- שמירה על כללי עבודה נאותים.
- שמירה על הגדרות משרד הבריאות למטבח גדול.
ניקיון וסדר
- שמירה על רמת ניקיון וסדר גבוה במטבח, מקררים, וכל שטח ששרשרת המזון תקבע.
ציוד
- שמירה על עבודה נכונה ותקינות הציוד.
- ניקיון אחזקה ותחזוקה מונעת של הציוד
- הקפדה על היבטי בטיחות בשימוש בציוד.
- בניית תוכנית השקעות שנתית בשיתוף מנהל הענף
קשר עם חדר האוכל
- אחריות על מראה אסתטי ומזמין לאוכל המוכן להגשה.
- קשר עם חדר האוכל לגבי זרימת המנות להגשה.
- אחריות לקבלת משוב מהסועדים על טעם ונראות המנות
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
השכלה או ידע מוקדמים:
שף מוסמך דרגה 5, קורסים של תברואה מזון, ניהול כוח אדם, שליטה במחשב, ידע בהכנת תפריטים.
מאפיינים אישיים / יכולת:
תקשורת בין אישית גבוהה, יכולת לעבודה בצוות, יצירתי, תודעת שירות גבוהה, תודעת ניקיון וסדר, יכולת למידה, אוריינטציה שיווקית, פתיחות לביקורת
דרישות התפקיד:
תחילת עבודה ב 6 בבוקר, עבודה פיזית בעמידה, שעות נוספות לפני אירועים וחגים.
השכלה נדרשת:
לימודי תעודה
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
6:00-15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור